Få succes online med en ny hjemmeside der er

Bliv set og øg din omsætning

I gamle dage søgte man efter virksomheder, butikker og private personer i telefonbogen. I dag søger man på nettet. Med en hjemmeside løsning fra S2Lab.dk ApS, kan dine kunder altid finde dig på nettet. En undersøgelse fortaget af Danmarks Statistik (i 2013) viser, at virksomheder uden en hjemmeside sælger ca. 40% færre produkter end deres konkurrenter med egen hjemmeside. Er du en af dem der sælger mindre? Eller skal du have en privat hjemmeside for dig selv, for en forening, eller noget andet? Kontakt os og fortæl om dine idéer eller forventninger, og vi vil hjælpe dig med at få dit ønske til virkelighed.

Opdater selv din hjemmeside

Med vores hjemmeside-løsning har du altid selv mulighed for at tilføje eller rette indhold på din hjemmeside. Med en rich editor, er det ligeså nemt, som et Microsoft Word dokument, hvor du kan tilføje og redigere siderne. Et enkelt klik, gør din side offentlig på din hjemmeside.

Ingen kendskab til kode

Med en Hjemmeside-løsning fra S2Lab.dk Aps, skal du ikke have kendskab til koder og programmering, søgemaskine optimering osv. Alt det programmeringsmæssige har vi taget os af, du skal bare koncentrere dig om at holde din hjemmeside opdateret.

Hvorfor skal du vælge os?

Mål

Vi opsætter mål sammen og afstemmer, så det rammer dine forventninger præcist.

 • Professionel løsning samt design
  Vi har over 10 års erfaring, og har nogle af de bedste specialister indenfor web, som sikrer dig professionalitet. Dit brand skal skinne igennem et unikt design, som bliver tilpasset indtil du er tilfreds.
 • Ejerløsning
  Du ejer hele løsningen samt designet.
 • Pris
  Du ved fra starten hvad prisen er for din løsning – én fast pris som kan betales over rater hvis det ønskes.
  Der er igen løbende gebyrer eller andet.
 • Brugervenligt
  WordPress Joomla
  Vi udvikler websider både i WordPress og Joomla! som er de mest benyttede CMS i verden.
 • Sikkerhed
  Vi sørger for at din hjemmesides sikkerhed er i top med moderne teknologier, som f.eks banker anvender.

Hvad er inkluderet i vores arbejde udover hjemmeside design?

 • Valg af domæne
  Har du et domænenavn i forvejen? Har du ikke et, hjælper vi gerne med at registrere et med .dk, .com, .net eller hvad du ønsker dig.
 • Hosting og vedligholdelse (24/7)
  Vi hoster din hjemmeside og email, og sørger for alt kører fejlfrit, sørger for at alle software samt plugins der ligger bag hjemmeside systemet bliver opgraderet, når der udkommer nye versioner.
 • Support
  Vi hjælper også med at tilføje eller rette tekst og billeder på din hjemmesider. Alt dette gør vi hele året for en fast billig pris, som vi sammen aftaler i starten af projektet.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.